0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Wide receivers blir de primära signeringsuppgifterna för varje lag under den nya säsongen
10 May

Wide receivers blir de primära signeringsuppgifterna för varje lag under den nya säsongen

Den nya omgången av NFL-draften har börjat igen, och wide receiver har blivit den mest eftertraktade positionen. På grund av den strategiska modellen för den nya eran och det nya systemet, ägnar varje lag mer uppmärksamhet åt den faktiska stridsförmågan hos de övergripande spelarna. Efter förra säsongens spel i San Francisco 49ers och Los Angeles Rams har lagen funnit att quarterbacksförmåga inte är en 100-procentig faktor för att vinna en match. Så det har skett en rad förändringar mellan lagen den här säsongen, med både Houston Texans och Seattle Seahawks som är villiga att byta ut fantastiska quarterbacks mot fler draftval och pengar.

Varje lag har sin egen filosofi och spelplan, och Denver Broncos och Cleveland Browns är fortfarande lag som värdesätter quarterbacksförmåga. Sjuttio procent av spelarna som bar San Francisco 49ers Tröja förra säsongen tog sig till slutspelssemifinal igen på grund av deras totala förmåga. Los Angeles Rams slutliga seger förlitade sig också på två perfekta touchdowns från både försvaret och offensiven, och styrkan hos quarterbacken Matthew Stafford spelade bara en roll i den rollen.

Med den framgångsrika öppningen av Kyle Shanahans strategiska modell har fler och fler lag återvänt till det ursprungliga NFL-stridskonceptet. Faktum är att styrkan hos lagen i varje lagsport beror på varje spelares beslutsamhet att ta på sig samma NFL Tröja för att bilda ett enat lag. Även om det finns individuella spelare som kan spela till en mycket stark framgång, tillhör den slutliga segern ett lag med ett mycket enat och enhetligt mål.