0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom

San Francisco 49ers tränare tror fortfarande inte på Trey Lances styrka
03 Dec

San Francisco 49ers tränare tror fortfarande inte på Trey Lances styrka

Den här säsongen har många NFL-lag skickat en ny quarterback för att spela, men San Francisco 49ers har inte gett den nya quarterbacken Trey Lance för många möjligheter att spela. Efter att Jimmy Garoppolo skadades och drog sig tillbaka från matchen placerade Kyle Shanahan fortfarande inte Trey Lance i startpositionen för quarterback. Faktum är att, att döma av prestandan hos de nya quarterbackarna som skickats av olika lag i ligan i år, är styrkan hos dessa spelare ganska stabil. Den mest kraftfulla är New England Patriots quarterback Mac Jones.

Läs mer

New England Patriots slog Tennessee Titans för sex raka segrar
30 Nov

New England Patriots slog Tennessee Titans för sex raka segrar

Det senaste framträdandet av New England Patriots överraskade verkligen publiken, laget vann faktiskt 6 raka segrar. I den här omgången av spelet besegrade New England Patriots Tennessee Titans med 36-13, och de rapporterade äntligen sitt gamla konto om att förlora mot sina motståndare i 2019 års slutspel. New England Patriots återhämtade sig efter ett år av rättelse, och alla var tvungna att beundra Bill Belichicks tränarförmåga. Motståndaren till New England Patriots i nästa match är Buffalo Bills. Det är också dags att testa lagets verkliga styrka.

Läs mer

Chicago Bears besegrade Detroit Lions med två poäng
26 Nov

Chicago Bears besegrade Detroit Lions med två poäng

Chicago Bears besegrade Detroit Lions med två poäng. Huvudtränaren Matt Nagy lättade tillfälligt på nyheten om att han lämnade laget. Matt Nagy har vunnit titeln som bästa tränare tidigare, och han förväntade sig inte att vara i en tuff kamp efter att ha lett Chicago Bears. Chicago Bears saknar en utmärkt quarterback, men det är synd att Matt Nagy inte har odlat fram enastående talanger efter att ha gått med i laget i tre år.

Läs mer

Den hårda kampen om NFL American League-lagen den här säsongen
23 Nov

Den hårda kampen om NFL American League-lagen den här säsongen

Den största överraskningen för alla i den här omgången av NFL-spel är att Houston Texans slog Tennessee Titans. I den tidigare American League-rankingen var Tennessee Titans positiv nummer ett, medan Houston Texans var botten. Så alla visste resultatet av duellen mellan de två lagen, men när matchen slutade var deras resultat oväntade. Houston Texans är verkligen ett fantastiskt lag, de ger olika speleffekter till alla då och då. Fansen som bär Houston Texans Tröja kramar alla varandra glatt, de har alltid trott på lagets styrka.

Läs mer

Kansas City Chiefs prestationer har förändrats mycket
19 Nov

Kansas City Chiefs prestationer har förändrats mycket

I dessa omgångar av NFL har American League-rankingen förändrats mycket. Både New England Patriots och Kansas City Chiefs har vunnit tre raka segrar, och laget har tagit sig från de tio bästa i rankingen till topplaceringarna. I Kansas City Chiefs seger med 41-14 över Las Vegas Raiders avancerade Patrick Mahome 406 yards och 5 touchdowns. Han har inte spelat en så bra prestation på länge. I det här spelet gjorde Kansas City Chiefs bredmottagare Tyreek Hill också 7 fångster för 83 yards och 2 touchdowns, och nära slutet Travis Kelce spelade en mycket bra prestation på 8 fångster och 119 yards.

Läs mer

Cam Newton tar på sig Carolina Panthers tröja nummer 1 igen
16 Nov

Cam Newton tar på sig Carolina Panthers tröja nummer 1 igen

Den största överraskningen som NFL har fört med sig till publiken den här säsongen är Cam Newtons återkomst till Carolina Panthers. Cam Newton väljer fortfarande Carolina Panthers Tröja nr 1, han har fortfarande samma frisyr. Cam Newton hade en bra prestation i sitt första framträdande, och Carolina Panthers kan vara det bästa laget för honom. Cam Newton tänkte aldrig ta på sig den här NFL Tröja igen, men han var väldigt tacksam för lagets förtroende igen.

Läs mer

Baltimore Ravens underskattade styrkan hos Miami Dolphins
13 Nov

Baltimore Ravens underskattade styrkan hos Miami Dolphins

Den här säsongen besegrade Baltimore Ravens de flesta av de starka motståndarna, men alla förväntade sig inte att laget skulle förlora mot Miami Dolphins. Kanske underskattade Baltimore Ravens styrkan hos Miami Dolphins, och deras prestation i spelet var lite förlust. Miami Dolphins mötte Baltimore Ravens och gjorde tillräckliga förberedelser. De försökte att inte attackera sina motståndare med aggressiva offensiva strategier. Miami Dolphins öppnade upp den defensiva taktiken, laget gav inte Baltimore Ravens för många möjligheter oavsett om det var passningar eller löpning.

Läs mer

Kansas City Chiefs har en segersvit mot Green Bay Packers
09 Nov

Kansas City Chiefs har en segersvit mot Green Bay Packers

I den nya omgången av NFL-spel kan Green Bay Packers förlorade mot Kansas City Chiefs få publikens förståelse. Det var trots allt quarterbacken Jordan Love som bar Green Bay Packers Tröja för första gången den här säsongen. Hans prestation var instabil och det fanns fortfarande inte tillräckligt med tyst förståelse med hans lagkamrater. Buffalo Bills förlorade mot Jacksonville Jaguars med 6-9 men gjorde publiken besviken. Vad är det här laget på sistone?

Läs mer

Det skedde också en olycka vid Green Bay Packers
04 Nov

Det skedde också en olycka vid Green Bay Packers

Det har varit många dåliga incidenter i NFL den här säsongen, och en rad spelarskador har inträffat i varje lag. Efter Green Bay Packers seger över Arizona Cardinals steg laget till första plats. Medan publiken var tacksamma för att Green Bay Packers skulle hålla sina spelare friska den här säsongen, fick quarterbacken Aaron Rodgers plötsligt det nya kronviruset. Det enda laget i ligan som håller spelarna friska råkar också ut för en olycka. Kan du fortfarande se matchen seriöst i år?

Läs mer

Allvarlig spelarskada inträffade efter åtta omgångar av NFL-matcher
02 Nov

Allvarlig spelarskada inträffade efter åtta omgångar av NFL-matcher

Efter 8 omgångar av NFL den här säsongen har varje lag upplevt spelarskador. New Orleans Saints quarterback Jameis Winston kommer att få ersättning för säsongen, och hans ben var allvarligt vridet i den senaste omgången. Jameis Winston har precis blivit den främsta quarterbacken den här säsongen, och han insåg äntligen sin önskan att bära New Orleans Saints Tröja regelbundet. Publiken förväntade sig inte att Jameis Winston fortfarande skulle få svårt att bära New Orleans Saints viktiga uppgift till slut, och han avslutade sin karriärs bästa möjlighet på detta sätt.

Läs mer

Visar 1 till 10 av 250 (25 sidor)