0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vilka lag signerade spelare i slutet av NFL-tidsfristen
16 Jul

Vilka lag signerade spelare i slutet av NFL-tidsfristen

Tidsfristen för NFL kommer. Tennessee Titans valde att förnya Derrick Henry med ett kontrakt på 50 miljoner dollar under fyra år. Philadelphia Eagles tillkännagav ett års förlängning av kontraktet med veteran Jason Peters. Jason Peters är mycket nöjd med att fortsätta spela för Philadelphia Eagles Tröja. Han gillar att springa och slåss på detta fält. Kansas City Chiefs har äntligen nått ett avtal med Chris Jones, ett kontrakt på fyra år på 85 miljoner dollar i lön.

Derrick Henry valde att fortsätta spela för Tennessee Titans Tröja, och fansen var särskilt nöjda. Eftersom Derrick Henry gillade det här laget, erövrade hans underbara prestanda också publiken. Tennessee Titans valde Derrick Henry i sista minuten. Publiken tror att han kommer att få mer ära till laget. Derrick Henry är en springande spelare, men han har en stark mental analysförmåga och ledarstil. Publik som ser Tennessee Titans-spelet på allvar kan alla känna Derrick Henrys oumbärliga styrka för laget.

Jason Peters är tillbaka i Philadelphia Eagles, han kan ta många positioner. Publiken förstod inte detta synsätt från Philadelphia Eagles, låt Jason Peters först lämna laget för att bli en gratis agent. Men efter att Jason Peters inte undertecknade andra lag undertecknade Philadelphia Eagles honom igen. Kanske efter många års spelupplevelse har Jason Peters misslyckats med att spela ett utmärkt rekord i spelet, men det har lärt många lagkamrater mentalitetsproblemen.