0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Verkligheten är alltid grymare än dröm
10 Sep

Verkligheten är alltid grymare än dröm

Den 28-årige Ryan Shazier meddelade sin pension. Fans tyckte synd om denna begåvade linebacker. Ryan Shazier ville ha på sig Pittsburgh Steelers Tröja igen för att delta i spelet, men mer än två år har visat att det är omöjligt för honom att återvända till domstolen. Med tanke på Ryan Shaziers enastående prestation på banan kommer alla alltid att komma ihåg bilden av honom springa snabbt i NFL Tröja nummer 50.

Ryan Shazier har älskat amerikansk fotboll sedan han var 5 år och han ångrar inte att han blev kär i sporten. I denna sport lär sig Ryan Shazier lagarbete och andan att aldrig ge upp. Det var under dessa år av tävlingsträning han lärde sig andan av hårt arbete, och han kunde övervinna katastrofen den här gången. Ryan Shazier är tacksam för den upplevelse han har stött på. Han kan inte spela spelet, men han kommer inte att ge upp sin kärlek till amerikansk fotboll.

Ryan Shazier ändrade precis sin kärlek till NFL på ett annat sätt, och fans är lättade av hans mentalitet. Drömmar kan alltid ge människor mer motivation, och de som tappar sina drömmar tvingas göra det. Ryan Shazier släppte äntligen bördan i sitt hjärta, han börjar en ny livsväg.