0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Valet mellan Seattle Seahawks och Russell Wilson
01 Apr

Valet mellan Seattle Seahawks och Russell Wilson

Seattle Seahawks har inte svarat positivt på Russell Wilsons händelse, och om laget kan hålla honom stabil är ännu inte avgjort. Russell Wilson hoppas fortfarande att kunna fortsätta att bära Seattle Seahawks Tröja, men laget har gjort några saker som gör honom ledsen. Seattle Seahawks tillkännagav en fyraårig förnyelse av den breda mottagaren Tyler Lockett för 69,2 miljoner dollar. Han blev lagets första undertecknande kontrakt under den nya säsongen.

Seattle Seahawks behåller offensiva spelare den här säsongen, och laget hoppas kunna stärka signeringar på defensiva spelare. Först när alla Seattle Seahawks-spelare är lika starka kan Russell Wilson vara mer självsäker på att leda laget till seger. Att döma av förra säsongens spel är Russell Wilsons styrka fortfarande mycket stark. För att Seattle Seahawks ska fortsätta att gå vidare till slutspelet har han gjort stora ansträngningar. En gång i ett spel slits Wilson Tröja av sin motståndare, och han fortsatte fortfarande att rusa framåt utan att släppa bollen i handen.

Seattle Seahawks vill behålla Russell Wilson, laget måste göra motsvarande ändringar. Russell Wilson är en annan enastående quarterback-spelare efter Tom Brady. Hans stabila och enastående prestation har lockat många lag. Om Seattle Seahawks släpper Russell Wilson, tror publiken att många lag kommer att bjuda in honom att gå med. Ta en titt på de nuvarande New England Patriots. Det är inte lätt att hitta en annan bra quarterback i dagens liga. Varje lag bör värna om en stark spelare.