0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Under den nya säsongen bjuder många lag in nya quarterbackar
18 May

Under den nya säsongen bjuder många lag in nya quarterbackar

Under den nya NFL-säsongen har många lag gått med i den nya quarterbacken, bland vilka San Francisco 49ers valde Trey Lance. Efter San Francisco 49ers dåliga rekord förra säsongen beslutade laget att rekrytera en ny quarterback för att träna. San Francisco 49ers är fortfarande inte särskilt säkra på Jimmy Garoppolo, och laget är ovilligt att spendera mer tid på honom. Jimmy Garoppolo har använt San Francisco 49ers Tröja i nästan fyra år. Rekryterar laget en ny quarterback igen för att ge upp honom?

New Orleans Saints och Tampa Bay Buccaneers valde också quarterbackpositioner i utkastet, men New England Patriots valde inte quarterback-spelare. Den nya säsongen har gett många lag nytt hopp, och dessa nya spelare kommer också att visa sin största förmåga. Eftersom Kansas City Chiefs saknade Super Bowl förra säsongen kommer laget att stärka de defensiva och offensiva spelarna till fullo under den nya säsongen. Många nybörjare är fortfarande väldigt villiga att bära Kansas City Chiefs Tröja, och de är fortfarande fulla av hopp för framtiden för detta lag.

Publiken väntar på starten av den nya säsongen, och olika lag i ligan har genomgått vissa förändringar. Quarterback-spelarna är de som är mest bekymrade över, deras styrka avgör lagets hälft av segern eller nederlaget. Nästan alla quarterbacks från den äldre generationen har valt att gå i pension, och en ny era av förändring är på väg att komma.