0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tom Brady återvände återigen till den slutliga domstolen
26 Jan

Tom Brady återvände återigen till den slutliga domstolen

Aaron Rodgers förlorade verkligen så snart han träffade Tom Brady och Green Bay Packers eliminerades den här säsongen. Aaron Rodgers rankade först i personuppgifter den här säsongen, och hans offensiva och defensiva aspekter är utmärkta. Många fans hoppas att Aaron Rodgers kan vinna Super Bowl igen den här säsongen, trots allt, tiden som är kvar av laget tar slut.

Aaron Rodgers prestanda i det här spelet var uppenbarligen inte lika bra som tidigare, och han var mer tveksam. Green Bay Packers förlorade matchen eftersom tränarens taktik var felaktig eller spelarna inte spelade bra? Green Bay Packers spelare hade rätt att släppa bollen många gånger i det här spelet, och det fanns också stora problem i deras samordning. Var spelaren för nervös för att möta Tampa Bay Buccaneers den här gången, eller gjorde Matt LaFleurs sista för konservativa taktik det svårt för laget att vinna poängen.

Den här säsongen är Tom Bradys första framträdande i slutspelet med en Tampa Bay Buccaneers Tröja. Han är väldigt glad att leda laget till finalen. Tom Brady bytte NFL Tröja för första gången i sitt yrkesliv och han bevisade sitt värde med sin styrka. Oavsett om Tampa Bay Buccaneers kan vinna den sista Super Bowl i slutspelet, är publiken mycket nöjda med att Tom Brady kan återvända till finalbanan.