0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tom Brady är ovillig att säga hejdå till stadion och är avsedd att återvända igen
12 May

Tom Brady är ovillig att säga hejdå till stadion och är avsedd att återvända igen

Den förmodligen lyckligaste personen i världen är Tom Brady, som har uppnått perfektion både i sin karriär och i sin familj. Tom Bradys legendariska liv är oskiljaktigt från självdisciplin och stark vilja, och han kommer att återvända till matchen den här säsongen. Jag vet inte vad resultatet av detta comebackbeslut kommer att ge Tom Brady, och om han fortfarande kommer att ha en stark närvaro. Trots allt har ingen quarterback någonsin spelat vid en ålder av 44, och Tom Bradys existens har skapat för många mirakel.

Nu när Tom Brady har på sig Tampa Bay Buccaneers Tröja igen har han äntligen uppfyllt det han sa då. Tom Brady har sagt det förut: Han vill spela tills han är 44 innan han tänker på pension. Faktum är att efter slutet av förra säsongen har Tom Bradys ålder nått 44 år, men tiden för 44 år har inte passerat. I allas sinne har Tom Brady slutfört det han sa, men de skulle föredra att se några fler spelares spel.

När han ser tillbaka på situationen när Tom Brady valde att gå i pension i år var han mer ovillig att lämna och nostalgisk. Så Tom Bradys comeback igen är inte särskilt kontroversiell, eftersom hans pensionering inte hölls en stor ceremoni vid den tiden. Även om många köpte Tom Brady Tröja som en sista souvenir, skulle fansen helst se att spelarna återvänder till planen igen. En avgång kan ha lärt Tom Brady mer om vad han vill värna om, så alla ser fram emot prestationen av den nya säsongen.