0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tom Brady är fortfarande en stark quarterback i ligan
09 Dec

Tom Brady är fortfarande en stark quarterback i ligan

Alla måste erkänna att Tom Bradys styrka inte har minskat snabbt med åldern. I matchen mellan Tampa Bay Buccaneers och New Orleans Saints vände en sista insats av Tom Brady tabellen för seger. Som den äldsta quarterbacken i NFL, Tom Brady, är han fortfarande bättre än många quarterbacks. För närvarande ligger Tampa Bay Buccaneers på fjärde plats i ligan, och laget har fortfarande en stark styrka.

Man trodde att Tom Brady skulle ha svårt att spela bra med Tampa Bay Buccaneers efter att så många av hans lagkamrater lämnat. Faktum är att Tom Brady är en stark representant. Utan hjälp från sina lagkamrater kan Tom Brady fortfarande lita på sin egen förmåga att besegra motståndare.

Att döma av Tom Bradys prestation den här säsongen kan han ha tagit rätt beslut att bära Tampa Bay Buccaneers Tröja igen. Tom Brady har inte bara slagit fler rekord i matcher, utan han slår rekord varje gång han spelar i sin NFL Tröja. Tom Brady är en sällsynt talang i NFL. Vid 45 års ålder har hans fysiska kondition varit i gott skick. Tom Brady är ivrig att stanna på banan mer tid, för livet är alltid en kamp.