0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Thanksgiving återvänder för New Orleans Saints
30 Nov

Thanksgiving återvänder för New Orleans Saints

De två National League South-lagen presenterade en hård match på Thanksgiving, och New Orleans Saints besegrade Atlanta Falcons 26:18. Atlanta Falcons har inte varit särskilt stabil den här säsongen, och laget har länge tappat sin styrka. De två lagen har spelat 101 gånger i historien. Atlanta Falcons har en fördel med 53 segrar och 48 förluster, men New Orleans Saints har uppenbarligen ökat sin styrka under de senaste åren, och Atlanta Falcons har gått neråt.

New Orleans Saints har låst slutspelet före schemat med 9 segrar och 2 förluster den här säsongen. Spelarna smällar gärna med sina bröst NFL Tröja. Att kunna gå vidare till nästa omgång är resultatet av spelarnas hårda arbete. Deras ultimata mål är att få detta Super Bowl-mästerskap. I det här spelet presterade Taysom Hill i New Orleans Saints säkerhetskopiering mycket bra, och laget avlyssnade Atlanta Falcons brott om och om igen. Emellertid skickade Atlanta Falcons tre bollöverföringar i rad i spelet, och det slutliga skottet gjorde också gapet.

Thanksgiving är en dag att ge tillbaka till dem som har arbetat hårt. New Orleans Saints seger är den största gåvan för spelare, och den bästa gåvan för fansen är att få spelarens signatur New Orleans Saints Tröja. Atlanta Falcons kommer också att lära av detta spel för att bättre förbättra lagets förmåga.