0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Taysom Hill hoppas kunna bli en kvalificerad quarterback
01 Sep

Taysom Hill hoppas kunna bli en kvalificerad quarterback

New Orleans Saints har nu fyra quarterbacks. Drew Brees och Taysom Hill är lagets viktigaste quarterbacks. På grund av åldern Drew Brees och Taysom Hill skrev New Orleans Saints under Jameis Winston och Tommy Stevens som ersättare i år. Taysom Hill deltog inte tillfälligt i träning på grund av sin frus graviditet. Nu när Taysom Hills barn har fötts är han mycket glad att kunna bära New Orleans Saints Tröja för att delta i tävlingen.

Taysom Hill är en mångsidig spelare som kan spela löpande backar, breda mottagare och nära slut. Tidigare i år hittade Taysom Hill en lämplig position för honom. Han kände att quarterbacken var mer lämplig för hans multifunktionella spel. New Orleans Saints stöder fullt ut Taysom Hill för att bli en bättre spelare, så under lågsäsongen förnyade de Taysom Hill för 2 år och 21 miljoner dollar.

Taysom Hills hårt arbetande anda berör alltid människors hjärtan, och hans NFL Tröja gillas också av många som arbetar hårt för att uppfylla sina drömmar. Quarterbacken behöver mer träning på passande noggrannhet och fotarbete, så Taysom Hill kommer att spendera resten av tiden på bristen på träning. Den nya säsongen kommer, och det första stoppet för New Orleans Saints möter Tampa Bay Buccaneers ledd av Tom Brady.