0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tampa Bay Buccaneers sämsta poäng i historien är 3-38 förlorad för New Orleans Saints
10 Nov

Tampa Bay Buccaneers sämsta poäng i historien är 3-38 förlorad för New Orleans Saints

Tampa Bay Buccaneers hade precis vunnit tre segrar i rad, och alla förväntade sig inte att laget skulle förlora mot New Orleans Saints 3-38. Tampa Bay Buccaneers har inte gått vidare till slutspelet sedan 2007, så laget är angeläget om att vinna. Antonio Brown hade på sig Tampa Bay Buccaneers Tröja för att spela för första gången. Han förväntade sig inte att det skulle bli ett sådant resultat. Tom Brady var helt i form under matchen och lagets offensiva front var ännu värre.

Tom Brady och Drew Brees är båda erfarna quarterbackar och de har kämpat på banan i många år. Det finns inte många möjligheter för åskådare att se matchen mellan de två quarterbackarna. Drew Brees kan ta av sig New Orleans Saints Tröja nästa år för att ta farväl av laget. Tampa Bay Buccaneers presterade inte bra så länge de mötte New Orleans Saints den här säsongen, och de presterade också dåligt vid öppningsspelet.

Tampa Bay Buccaneers förlorade 3-38 mot New Orleans Saints med ett stort gap, vilket allvarligt påverkade allas förväntningar på laget. Tampa Bay Buccaneers var nästan nollblockerade av New Orleans Saints i det här spelet. De slog en frispark på 48 yard i de sista fem minuterna av spelet. Tampa Bay Buccaneers har hittills inte haft ett stort genombrott, hur länge kommer inkörningsperioden mellan spelare att vara.