0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spelet mellan New Orleans Saints och Green Bay Packers under den nya säsongen
15 Sep

Spelet mellan New Orleans Saints och Green Bay Packers under den nya säsongen

Den nya NFL -säsongen har börjat, och den första omgången av grundserien har alla slutat. I dessa spel är den största spänningen kvar från publiken Green Bay Packers och New Orleans Saints, dessa två lag skapade också den största poängskillnaden på 3-38. Green Bay Packers och quarterback Aaron Rodgers -incidenten varade i tre månader i sommar, och enheten för spelarna i detta lag har också blivit allvarligt skadad. Aaron Rodgers spelade helhjärtat för laget, men om han kunde gå i pension med Green Bay Packers Tröja nekades direkt.

Slutresultatet av att ett lag tappar sina hjärtan och sinnen är att möta ett fruktansvärt rekord, och mentaliteten påverkar direkt varje spelares prestanda. New Orleans Saints kan fortfarande vara nedsänkta i glädjen över överraskningar. De förväntade sig inte att lätt besegra de kraftfulla Green Bay Packers. I somras korrigerade New Orleans Saints spelarna och byggde om dem och spelarna i hela laget har förändrats. Senare klippte New Orleans Saints de flesta av de gamla spelarna på grund av lönetaket.

Publiken förväntade sig inte att New Orleans Saints skulle återuppstå på ett så enkelt sätt. Det här är verkligen ett magiskt team. Fansen som bär New Orleans Saints Tröja na är mycket glada över att se lagets prestationer, och samarbetet mellan spelarna är mycket bra. Aaron Rodgers har inte tränat med sina lagkamrater på länge, och de spelade en mycket dålig match.