0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spelarnas mentala tortyr är mer smärtsam än skadan
10 Mar

Spelarnas mentala tortyr är mer smärtsam än skadan

Faktum är att många spelare vill spela för ett lag som Tom Brady. De vill inte byta favorit NFL Tröja när som helst. Mike Adams, en 38 år gammal säkerhetsvakt, bestämde sig för att gå i pension eftersom han var trött på den mentala ångesten att vänta på att teamet skulle ringa upp. Mike Adams förlitar sig på sin erfarenhet och visdom för att hitta sin position i olika lag.

Mike Adams har spelat i sex olika lag under 16 säsonger av sin karriär. En efter en i utbytet av laget, låt honom ha en känsla av mental trötthet. År 2020 blev Mike Adams en gratis agent igen. Han bestämde sig för att inte drabbas av mental tortyr igen och valde att gå i pension. Houston Texans Tröja blev Mike Adams sista tröja, och fans tror att pensionering kommer att göra Mike Adams lyckligare och mer bekväm.

Stabilitet är målet för många spelare. Först när de är stabila i ett lag kan de förstå sina lagkamrater bättre och spela sin bästa fördel. Om en spelare byter laget ofta tar det dem mycket tid att förstå och anpassa sig till laget. Så spelarna som byter lag gör ofta inte mycket, men det är något som spelarna inte vill göra.