0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ser fram emot New England Patriots mot Dallas Cowboys
21 Nov

Ser fram emot New England Patriots mot Dallas Cowboys

NFL är på väg att komma in i den sista ordinarie säsongen, och den mest förväntade är matchen mellan New England Patriots och Dallas Cowboys. Under den nya säsongen vann New England Patriots 9 matcher och förlorade 1 match, medan Dallas Cowboys vann 6 matcher och förlorade 4 matcher. De är alla viktiga lag i ligan. På grund av de olika regionerna har de två lagen inte mycket chans att spela tillsammans, så de förväntas varmt av fansen.

New England Patriots står för närvarande inför problemet med att ta över spelare, på grund av skador i tidigare spel har spelarna i attacklaget inte kunnat anpassa sig. New England Patriots är ett disciplinerat lag. Även om de inte utgör spelarna i tid, låt inte de som bryter reglerna. För en tid sedan, på grund av Antonio Browns brott mot förordningar, avskedades han av New England Patriots och kunde inte sätta på sin favorit NFL Tröja för att spela. Även om att ta över från utsidan är den mest nödvändiga positionen i New England Patriots, kommer tränaren för New England Patriots inte att återanvända Browns otillräckligt disciplinerade spelare på grund av brist på talanger.

På tal om coachningshistoriken för New England Patriots och Dallas Cowboys kan New England Patriots Coach Bill belicick inte förlora matchen i nästa match. Bill belihick kommer att bevisa sin coachningsförmåga och låta Jerry Jones, chefen för Dallas Cowboys, vända ett nytt blick på honom. New England Patriots Tröja äran skapades av Bill Belichick själv, efter mer än 20 års hårt arbete och erfarenhet. New England Patriots har gjort stora framsteg i Bill Belichicks stora förmåga och historia.