0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
San Francisco 49ers vinner åtta raka matcher
04 Nov

San Francisco 49ers vinner åtta raka matcher

I den 9: e veckan i den ordinarie säsongen NFL 2019-20 slog San Francisco 49ers 28-25 smalt Arizona Cardinals. San Francisco 49ers är det enda laget som förblir obesegrad i Nations League. Det har vunnit åtta segrar i följd och rankat först i League of Nations. I det här spelet, San Francisco 49ers quarterback Jimmy Garoppolo med sin modiga prestanda, fick hans NFL Tröja återigen heta inköp av fans.

I det här enda spelet tryckte quarterback Jimmy garoppolo 317 meter i 28-7 för att fullborda fyra pass. Däremot drev Kyler Murray, quarterbacken i Arizona Cardinals, framåt 241 meter för att nå arrayen i 24-17, och den löpande skyddet och den yttre mottagaren nådde uppsättningen en gång. Styrkan hos dessa två par delas inte upp och ner, så att fansen kan se en hård tävling på plats. Arizona Cardinals har gjort en solid försvarsstrategi för San Francisco 49ers, vilket gör det svårt för San Francisco 49ers att öppna situationen för skytte. Tack vare förändringen av strategin för Jimmy garoppolo, quarterbacken i San Francisco 49ers, körde han attacklaget genom den snabba korta passeringen och vann den slutliga segern i spelet genom att göra tre gånger.

Segern i detta spel bevisar också varför San Francisco 49ers vann åtta matcher i rad. En bra quarterback är kärnan i laget. Han representerar teamets anda och anpassningsbarhet. San Francisco 49ers Tröja bevisar än en gång ägarens kampeffektivitet. Laget måste inte bara ha förmågan att försvara laget, utan också ha det stötande laget för att när som helst ändra tanken på strategin.