0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
San Francisco 49ers unika öga väljer fantastiska spelare bland rookies
28 Apr

San Francisco 49ers unika öga väljer fantastiska spelare bland rookies

Det är en glad sak för ett lag att vara villigt att betala en hög lön för att behålla en spelare, och en mycket dålig sak när en spelare tvingar laget att betala en hög lön. När bredbandspelaren Deebo Samuel pressade San Francisco 49ers att höja sin lön valde teamet så småningom att avstå från honom. Deebo Samuel spelade bra förra säsongen, men med ett år kvar på kontraktet har han ingen bra anledning att kräva höjning.

San Francisco 49ers kommer alltid att uppskatta en spelare som är målmedveten om laget, och som inte bryr sig om den oansvariga spelaren som bara tjänar sina egna intressen. Deebo Samuel tog sin egen förmåga på för stort allvar, han trodde att laget skulle kompromissa med avtalet för den individuella förmågans skull. Deebo Samuel var också en spelare som gillade San Francisco 49ers Tröja väldigt mycket, men nu är han vilsen inför personliga intressen.

Deebo Samuel pressade San Francisco 49ers höjningsplan att misslyckas, och Nick Bosa fick lagets femteårskontrakt. Både Deebo Samuel och Nick Bosa valdes ut till San Francisco 49ers 2019, och de var glada över att ha samma NFL Tröja samtidigt. Nu har de tvås öde förändrats här, bara för att de har olika idéer i processen att nå sina mål. San Francisco 49ers har alltid kunnat välja ut enastående spelare med en unik vision. Laget har upplevt två års erfarenhet och tillväxt som rookies, men nu vet vissa spelare inte hur de ska vara tacksamma och vill lämna.