0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
San Francisco 49ers-spelare arbetar tillsammans för att besegra mäktiga rivaler Jacksonville Jaguars
14 Nov

San Francisco 49ers-spelare arbetar tillsammans för att besegra mäktiga rivaler Jacksonville Jaguars

I NFL-spel finns det ingen absolut seger för en sida, och varje lag kommer sannolikt att explodera i styrka i en viss match. Med San Francisco 49ers i en nedgång drabbades quarterbacken Brock Purdy av en aldrig tidigare skådad personlig attack. Folk tog inte hänsyn till Brock Purdys förmåga som backup-quarterback, men de bad honom visa sin styrka. När det gäller San Francisco 49ers på varandra följande nederlag har Brock Purdys mentalitet när han tar på sig NFL Tröja också förändrats mycket. Han är inte längre en fri spelare.

Under all slags press visste Brock Purdy mycket väl i sitt hjärta att laget inte kunde fortsätta att förlora och måste vinna i den fjärde matchen. Jacksonville Jaguars är ganska starka den här säsongen. Under ledning av Trevor Lawrence har detta team utvecklat en stark känsla av enhet. Många gånger utan press tappas motivationen. Dessa spelare som bar San Francisco 49ers Tröja drevs av press och exploderade totalt i det här spelet.

Brock Purdy slog 19 av 26 passningar och gjorde tre touchdowns med 296 yards. Brock Purdy tackade sina lagkamrater för deras hårda arbete, och de blev till slut av med förlustsviten. Nu finns det en tyst överenskommelse mellan Brock Purdy och hans lagkamrater. De observerar exakta löprutter under passningsprocessen, och deras tysta förståelse för falska löpningar och riktiga passningar gör det svårt för motståndarna att avlyssna attacken. Med det tysta samarbetet från San Francisco 49ers-spelarna besegrade de till slut Jacksonville Jaguars med en poäng på 34-3.