0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Perfekt taktik är nyckeln till seger
28 Nov

Perfekt taktik är nyckeln till seger

Under den ordinarie säsongen NFL 2019-20 slog San Francisco 49ers Green Bay Packers 37-8. Sedan San Francisco 49ers tappade mot Seattle Seahawks i den senaste övertidskampen har de vunnit i rad i dessa två matcher. Nästa spel de kommer att möta är om Baltimore Ravens kan vinna i rad. Om San Francisco 49ers kan slå Baltimore Ravens i nästa match, kommer fansen att vara stolta över sin San Francisco 49ers Tröja.

Green Bay Packers, det andra rankade laget i League of Nations, förlorade mot San Francisco 49ers, den bästa i Nations League, bara en plats bakom den andra, men det finns för många skillnader i styrka. Det är kanske säsongens värsta match för Green Bay Packers. Spelarna har konsumerat för mycket energi av sina motståndare. I hela spelet kontrolleras Green Bay Packers av San Francisco 49ers. Spelarna i den röda NFL Tröja spelade en bra match igen, eftersom många spelare i San Francisco 49ers skadades och inte kunde spela, men de vann fortfarande spelet med strategisk lätthet.

San Francisco 49ers spelar fortfarande mycket bra den här säsongen, med totalt 10 segrar och 1 förlust. De vinner matchen mer genom lagets tyst samarbete och perfekta taktiker. Så framgången är inte ett problem, utan deras förståelse av motståndarens styrkor och svagheter, och sedan bättre att förbereda sig för strategin plus lagets ansträngningar.