0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Påverkar Kansas City Chiefs försening av Chris Jones 'kontrakt inre förändringar
14 Jul

Påverkar Kansas City Chiefs försening av Chris Jones 'kontrakt inre förändringar

Kansas City Chiefs undertecknade quarterback Patrick Mahomes och ersättare Matt Moore, men har ännu inte nått ett avtal med Chris Jones. Även om Chris Jones har taggats som privilegierad av Kansas City Chiefs, om laget inte respekterar spelarnas idéer, kommer deras mentalitet också att påverka spelet direkt. Kansas City Chiefs hoppas att dessa spelare inte kommer att byta NFL Tröja förra säsongen, men om laget kan komma överens med dem.

Med bara tre dagar kvar tills tidsfristen för förnyelse, kan Chris Jones vara villig att fortsätta spela för Kansas City Chiefs Tröja? Under de senaste månaderna har Chris Jones uttryckt hopp om att han kan få ett långsiktigt kontrakt med laget. Det är synd att Kansas City Chiefs inte bryr sig om sina tankar, men överväger förlängningskontraktet för quarterbacken först. När spelare försummats av laget påverkas deras lojalitet också.

Chris Jones var hängiven till Kansas City Chiefs tidigare, och han bidrog till laget. För att vinna behöver laget en bra quarterback, och det kan inte vara utan en bra defensiv tackling. Så om Kansas City Chiefs vill vinna fler Super Bowls måste laget få lojaliteten hos fler spelare.