0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Jets tror att Zach Wilson kan förändra situationen
13 May

New York Jets tror att Zach Wilson kan förändra situationen

I årets NFL-utkast valde New York Jets Zach Wilson, som rankade tvåa i prestanda. Teamet hoppas att hans ankomst kan förändra situationen. Zach Wilson gillar den här gröna New York Jets Tröja, den ser full av ungdomlig vitalitet. För närvarande är många tittare inte optimistiska om Zach Wilsons förmåga, de tror att den här spelaren inte har några speciella talanger.

Efter New York Jets 2010 har laget inte avancerat nog för slutspelet. New York Jets blev laget med den längsta tiden sedan nästa mästerskap i NFL-historien. De vann det tredje Super Bowl-mästerskapet 1968. År 1968 blev det den enda tävlingen för New York Jets som gick vidare till finalen. Under de följande 52 åren gick laget aldrig till finalen.

Under många år längtade New York Jets efter att en spelare skulle förändra situationen, men tyvärr visade han sig aldrig. Även om Zach Wilson inte har känts igen av publiken, tror laget på hans förmågor. New York Jets tilldelade NFL Tröja nr 1 till Zach Wilson, i hopp om att han kan leda laget för att skapa en härlig era.