0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Jets gav upp lojala spelare
01 Nov

New York Jets gav upp lojala spelare

NFL: s affär i år har avslutats. Efter affären kan vissa spelare förstå hans betydelse i laget. Jamal Adams, säkerhetsvakten för New York Jets, trodde alltid att han arbetade hårt för laget. Även om teamet var i svårigheter skulle han stanna och komma igenom svårigheterna tillsammans. Men ingen förväntade sig att new york-jetflyg skulle handla Jamal Adams.

Nyheterna skickade en kyla till Jamal Adams, som gillar att bära New York Jets Tröja. Han har alltid varit lojal mot laget, vilket team kommer att behandla honom så här. New York Jets har ett dåligt rekord den här säsongen, men bra Jamal Adams är villig att stanna och arbeta med laget för att förändra situationen. Oväntat är lagets idé helt annorlunda än hans. Anledningen till att han misslyckades med transaktionen var att New York Jets frågade för mycket och Dallas Cowboys inte kunde uppfylla deras begäran.

Det hände just, men laget ljög att de inte handlade med Jamal Adams. Händelsen fick Jamal Adams att titta på betydelsen av hans NFL Tröja igen, och transaktionen ändrade hans åsikt om laget. Jamal Adams gjorde dock klart att han skulle spela bra för sin yrkesetik under sin tid med laget. Eftersom bara en bättre prestanda kan locka ett bättre lags handel och bevisa att lagets beslut att ge upp honom är fel.