0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New England Patriots slog Buffalo Bills för första gången på tre år
24 Oct

New England Patriots slog Buffalo Bills för första gången på tre år

Under de senaste tre åren har New England Patriots inte besegrat Buffalo Bills. Dagens match är den 300:e segern i Bill Belichicks tränarkarriär. Han är väldigt glad över att kunna vända på saker och ting i denna speciella period. På grund av den senaste tidens dåliga prestation för New England Patriots har lagets prestation fallit till botten av ligan. Bill Belichicks hjärta är väldigt tungt. Han tittar alltid på New England Patriots Tröja och faller i tankarna.

Mac Jones är ännu mer ledsen och oförmögen att uttrycka sina känslor. Han tar alltid på sig sin NFL Tröja och tillbringar tid på träningsplanen ensam. Mac Jones kommer fortfarande ihåg vad Tom Brady sa till honom den dagen, låt dig inte påverkas av andras ord, annars blir det svårt för dem att göra framsteg. Tom Brady har varit en outplånlig del av NFL-andan för New England Patriots under de senaste 20 åren. Under den kommande tiden, oavsett vilken quarterback som ansluter sig till New England Patriots, kommer de att jämföras av publiken.

Tom Brady hoppas att Mac Jones bara kan vara hans förebild och inte vill vara någons ersättare. Alla gamla spelare från New England Patriots har gått i pension och Mac Jones behöver skapa en ny era. Tom Brady vill att New England Patriots ska återvända till sina glansdagar istället för att vila på sina tidigare lagrar. Buffalo Bills har arbetat hårt för att ta sig framåt under de senaste tre åren. Kan Josh Allen äntligen förverkliga sin dröm om att vinna ett mästerskap?