0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New England Patriots misslyckades fortfarande med att vända comebacken och besegra Buffalo Bills
03 Nov

New England Patriots misslyckades fortfarande med att vända comebacken och besegra Buffalo Bills

Buffalo Bills besegrade New England Patriots, Josh Allen förverkligade sin dröm, men tyvärr är hans motståndare inte längre Tom Bradys lag. Detta är den första förlusten i tre spel för New England Patriots sedan 2002. Publiken tror att värre saker fortfarande händer. New England Patriots-dynastin har passerat, och det är inte så lätt för dem att stå upp igen.

Buffalo Bills besegrade New England Patriots 24-21, och poängen för de två lagen var inte mycket annorlunda. Josh Allen känner att hans förmågor fortfarande inte är tillräckligt starka, han saknar fortfarande erfarenhet av många färdigheter. Även om Josh Allen besegrade New England Patriots i det här spelet, spelade han inte det perfekta spelet i hans sinne. Josh Allen har älskat Tom Brady Tröja sedan han var liten och hoppas kunna slå sina idoler en dag. Josh Allen vill spela Tom Brady igen, han måste gå vidare till slutspelet den här säsongen.

Den här säsongen kan New England Patriots uppenbarligen inte kvalificera sig för slutspelet, och Cam Newtons styrka är fortfarande inte lika bra som tidigare. Bill Belichicks satsning på Cam Newton är bara en övergångsperiod och laget har inte riktigt hittat nästa bra quarterback. Kanske kan Cam Newton bara bära New England Patriots Tröja i ett år, men han uppskattar fortfarande lagets förtroende.