0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New England Patriots kommer inte att misslyckas igen inför Philadelphia Eagles
19 Nov

New England Patriots kommer inte att misslyckas igen inför Philadelphia Eagles

I den 11: e veckan i NFL ordinarie säsong är New England Patriots ett lag som kan inse bristen på lag i tid. Efter den sista förlusten till Baltimore Ravens slog matchen Philadelphia Eagles 17-10. När det gäller Philadelphia Eagles och New England Patriots kommer du att komma ihåg det sista matchen i den 52: e Super Bowl. Eftersom Tom Brady, quarterback i New England Patriots, tappade bollen, förlorade laget till Philadelphia Eagles i slutet och misslyckades med att vinna superbollen igen för New England Patriots Tröja.

Mot bakgrund av tidigare rivaler respekterar New England Patriots mer varandras förmåga. I detta spel bevisade New England Patriots teamets styrka med segerns resultat. New England Patriots kan verkligen se och förstå varandras fördelar i ett misslyckat spel och sedan använda en ny strategi för att besegra varandra. New England Patriots kommer inte att välja att vara deprimerade på grund av spelets misslyckande. De kommer att läka sig själva och växa upp. Det är här de är riktigt starka.

Spelet vinner eller förlorar inte alltid, bara kontinuerliga ansträngningar för att gå framåt för att vinna. New England Patriots på grund av tränarens utmärkta sinne och goda mentalitet är varje spelare villig att bära denna NFL Tröja för att följa sin takt. För vad jag lärde mig av Bill beliick är inte bara upplevelsen på domstolen utan också attityden och andan till livet.