0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NFL-ligans äldsta spelare Adam Vinatieri väljer att gå i pension
27 May

NFL-ligans äldsta spelare Adam Vinatieri väljer att gå i pension

Det finns många utmärkta spelare i NFL-ligan, men tyvärr säger de ofta farväl av stadion i ung ålder på grund av fysiska skador. Den äldsta spelaren i NFL i år är kickern Adam Vinatieri, som är 48 år gammal. Adam Vinatieri har använt New England Patriots Tröja och Indianapolis Colts Tröja under sin karriär. Han har spelat för ligan i 24 säsonger. Med pensionen av Adam Vinatieri blev Tom Brady den äldsta spelaren i NFL-ligan.

Adam Vinatieri har drabbats av en allvarlig nedgång sedan förra säsongen. Han har inte gjort ett mål på 14 skott. På grund av Adam Vinatieris ålder bjuder inget lag honom att gå med. Adam Vinatieri hoppas verkligen att fortsätta att stanna kvar på banan för att spela, men i verkligheten kan hans fysiska kondition inte längre uppfylla lagets krav. 48-åriga Adam Vinatieris pensionering har erkänts av många fans. De tror att fysisk hälsa är kriteriet för spelare att nå en viss ålder.

Oavsett sport kan få spelare stanna 48 år och stanna kvar i spelet. Adam Vinatieris oupphörliga ansträngningar har gjort sig mycket bättre än andra, och han är mycket glad över att möta den här karriären. Vid detta farvälstillfälle hoppas Adam Vinatieri att varje spelares kropp kan bibehålla ett hälsosamt tillstånd så att de kan utöva sina starkaste förmågor.