0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Minnesota Vikings vinner fyra raka segrar över Redskins
25 Oct

Minnesota Vikings vinner fyra raka segrar över Redskins

Minnesota Vikings slog Washington Redskins 19-9 för säsongens sjätte seger. Först drabbades Minnesota Vikings av två nederlag, sedan samlade laget för att vinna sex matcher i rad. Även om mitten av det vunna spelet inte är vackert, men den stillsamma förståelsen mellan spelarna utvecklades långsamt.

Tidigare vann Minnesota Vikings och Miami Dolphin matchen, men publiken ifrågasatte teamets styrka. Washington Redskins och Minnesota Vikings har spelat 26 gånger i historien. Båda lagen är 13-13. Så denna seger över Washington Redskins måste också bevisa att Minnesota Vikings stärks snabbt och rekordet med sex segrar i följd räcker för att bevisa styrkan i laget.

Case keenum, en quarterback som brukade bära Minnesota Vikings Tröja, handlas nu till Washington Redskins. Han vill vinna det här spelet så att Minnesota Vikings ångrar det, men han misslyckas i slutändan. Under de senaste nio minuterna pressades han till och med på NFL Tröja och tappade bollen. Case keenum lyckades inte säga någonting. Efter det här spelet vet jag inte vilken typ av situation han kommer att vara i.