0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mac Jones vill inte att tittarna ska jämföra med Tom Brady
25 May

Mac Jones vill inte att tittarna ska jämföra med Tom Brady

New England Patriots valde äntligen en ny quarterback, laget gav inte upp strävan efter quarterback som publiken förutspådde. I NFL-utkastet 2021 valde New England Patriots quarterback Mac Jones. Mac Jones är mycket hedrad över att kunna bära New England Patriots Tröja, men han vet också att framtiden definitivt inte är lätt. Eftersom Tom Brady representerar en härlig era för New England Patriots, oavsett vilken quarterback som går med, kommer publiken att använda den för jämförelse.

Trots att New England Patriots quarterback har bytts ut i mer än ett år är Tom Brady Tröja fortfarande populär bland fans. New England Patriots nr 12- NFL Tröja kan inte längre tillhöra andra, och Tom Brady kommer också att bli en bra symbol för lagets framtida quarterback. Mac Jones att gå med i New England Patriots blir en ny start, och han kommer säkert att få allas uppmärksamhet.

Mac Jones som går med i New England Patriots är avsedd att bli en extraordinär början. Hur litar hans framtida utveckling mer på frågan om mentalitet. Många spelare tappar sig själva på grund av sin jämförande mentalitet. De kan inte bära för många tvivel i sina unga hjärtan. New England Patriots är inte längre laget som kämpade modigt det året, så publiken behöver mer tålamod för att vänta på att ett lag ska växa.