0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Laurent Duvernay-Tardif gav upp och återvände till Kansas City Chiefs för troen på sitt hjärta
28 Jul

Laurent Duvernay-Tardif gav upp och återvände till Kansas City Chiefs för troen på sitt hjärta

År 2020 införde NFL ett nytt fördrag, spelare kan fritt välja om de ska delta i spelet. För deras familjers hälsa vägrade vissa spelare att delta i spelet. Kansas City Chiefs vann Super Bowl förra säsongen, och varje spelare har blivit en oumbärlig styrka för laget. Bland dem blev Patrick Mahome och Laurent Duvernay-Tardif lagets viktigaste träningsspelare.

Den som känner Laurent Duvernay-Tardif vet att hans yrke faktiskt är en läkare. För den globala hälsokrisen valde Laurent Duvernay-Tardif att inte ha på sig Kansas City Chiefs Tröja för närvarande att delta i tävlingen. Han måste stå i frontlinjen av protest för den troen i sitt hjärta. Även om Laurent Duvernay-Tardif inte längre kan bära sin NFL Tröja för att spela med sina lagkamrater, är hans lagkamrater alla hedrade för hans tro.

Laurent Duvernay-Tardif är en utmärkt spelare, han är också en medborgare med en känsla av socialt ansvar. För landets och folks säkerhet är han villig att offra sina egna intressen. NFL är bara ett slags idrottsentusiaster, och medicinsk personal är de människor som mest behövs av landet. Laurent Duvernay-Tardifs självofferande ande är värd fler att lära sig.