0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lamar Jackson vill inte göra sin dröm långt borta
22 Sep

Lamar Jackson vill inte göra sin dröm långt borta

Andra omgången av NFL -ordinarie säsong har slutat, och Kansas City Chiefs förlorade mot Baltimore Ravens i denna omgång. Kansas City Chiefs och Baltimore Ravens är båda mycket starka offensiva lag, så deras spel är ett test av deras styrka. I år ersatte Kansas City Chiefs de flesta av sina linebackers och breda mottagare, men de var inte tillräckligt starka för att möta Baltimore Ravens i spelet. Baltimore Ravens breda mottagare och linebackers är notoriskt bra, så förlusten av Kansas City Chiefs chockade inte publiken.

Efter att Lamar Jackson förlorade i matchens sista omgång återvände han hem och tog på sig NFL Tröja för att fortsätta träna och tänka på orsakerna till misslyckandet. Lamar Jackson planerade ursprungligen att gå vidare till Super Bowl -finalen 2019, men tyvärr besegrades laget i semifinalen. Även om Baltimore Ravens avancerade till slutspelet förra säsongen, misslyckades de i andra omgången. Två år har gått, Lamar Jackson vill inte att hans dröm ska bli för långt borta. Efter djup reflektion hoppas Lamar Jackson att bära Baltimore Ravens Tröja och visas i finalen den här säsongen.

Detta spel låter också Kansas City Chiefs se bristerna, lagets defensiva lag är fortfarande något svaga. Även om Patrick Mahomes prestation är mycket bra, men lagets defensiva lagspelare inte är bra, kommer de också att låta sina motståndare få högre poäng. I den sista tiden i spelet såg Kansas City Chiefs-spelare hur deras motståndare Marquise Brown fick en 42-yard touchdown, och de förlorade mot Baltimore Ravens med en poäng.