0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kommer Stephon Gilmore att förändra disciplinen hos New England Patriots?
06 Jul

Kommer Stephon Gilmore att förändra disciplinen hos New England Patriots?

NFL-spelarlönerna har fortsatt att öka genom åren, och för spelare som tidigare har undertecknat är det stor skillnad i lön och styrka. De nya spelarnas styrka är genomsnittlig, men deras lön har överskridit kontraktslönen för de gamla spelare som tidigare undertecknats. Den kontinuerliga ökningen av spelarlönerna har också fått många lag att oroa sig för ekonomin. Nya spelare behöver höga löner innan de är villiga att gå med, och gamla spelare måste höja sina löner innan de är villiga att förnya sina kontrakt.

Under de senaste åren var det många spelares dröm att kunna bära New England Patriots Tröja. Tyvärr har tiderna förändrats och många spelare följer inte ovillkorligt lagets arrangemang för denna NFL Tröja. I den tidigare disciplinen New England Patriots argumenterade få spelare med laget på grund av deras lön och de var rädda för att laget skulle få sparken. I år argumenterade New England Patriots Cornerback Stephon Gilmore öppet med laget om löneincidenten, och han behöver en högre lön.

Stephon Gilmore tecknade ett femårigt kontrakt på 65 miljoner dollar med New England Patriots 2017, men nu har lönen överträffats av många spelares lön. Stephon Gilmore känner att han är mycket överlägsen dessa nykomlingar, så han förtjänar ett högre lönekontrakt. New England Patriots saknar för närvarande bra spelare, och laget är inte längre ett fenomen där begåvade människor då, så kommer laget att ändra sin ursprungliga disciplin för Stephon Gilmore's skull?