0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kommer Cam Newton ogiltigförklaras av Carolina Panthers?
08 Nov

Kommer Cam Newton ogiltigförklaras av Carolina Panthers?

Carolina Panthers har officiellt meddelat flyttningen av cam Newton till listan över besparingar. Det verkar som om det är omöjligt för fansen att se honom spela i Carolina Panthers Tröja igen. Det är svårt för cam Newton att återhämta sig på grund av en kontinuerlig skada på foten. Det är en förlust för Carolina Panthers att förlora en så stark spelare som cam Newton, och det är också en besvikelse att fansen inte kan se hans underbara prestanda längre.

Frånvaron av Cam Newton förra året tillät Carolina Panthers nya quarterback Kyle Allen att leda laget. Under hans ledning exploderade Carolina Panthers med en fantastisk stridseffektivitet. Så Cam Newton är inte längre hoppet för Carolina Panthers, och det kan vara svårt för honom att återvända till spelplanen. Cam Newtons skada hindrade honom från att spela och påverkade direkt hans kontrakt med ett år kvar. Även om cam Newtons tidigare skiva är lysande, så snart något händer att han inte kan spela, kommer allt att vara förgäves.

Cam Newton är en skytte quarterback med en konkurrenskraftig karaktär. Men det är lätt för spelare att bli skadade, vilket är det mest dödliga giftet. Om du skadas ofta måste du sluta med en karriärförlust. Det är inte så lätt för cam Newton att ge upp sina spelare och hoppas se honom spela i sin NFL Tröja.