0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kansas City Chiefs prestationer har förändrats mycket
19 Nov

Kansas City Chiefs prestationer har förändrats mycket

I dessa omgångar av NFL har American League-rankingen förändrats mycket. Både New England Patriots och Kansas City Chiefs har vunnit tre raka segrar, och laget har tagit sig från de tio bästa i rankingen till topplaceringarna. I Kansas City Chiefs seger med 41-14 över Las Vegas Raiders avancerade Patrick Mahome 406 yards och 5 touchdowns. Han har inte spelat en så bra prestation på länge. I det här spelet gjorde Kansas City Chiefs bredmottagare Tyreek Hill också 7 fångster för 83 yards och 2 touchdowns, och nära slutet Travis Kelce spelade en mycket bra prestation på 8 fångster och 119 yards.

Om Kansas City Chiefs kan prestera så bra i varje match kommer de definitivt att kunna ta sig vidare till slutspelet igen. Las Vegas Raiders förstörde sina positioner under den starka attacken från Kansas City Chiefs, och det var många misstag mellan spelarna. Las Vegas Raiders den här säsongen slutade som alla förväntade sig. Laget hade en segersvit i början av grundserien, och sedan spelade de sämre i de senare matcherna på schemat.

Fansen som såg matchen visade olika mentala tillstånd. De som bar Kansas City Chiefs Tröja jublade glatt, medan de som bar Las Vegas Raiders Tröja lämnade stadion med ett sorgset hjärta. Las Vegas Raiders som flyttar in på en ny stadion kan fortfarande inte förändra situationen. Under åren har laget försökt rekrytera framstående spelare att ansluta sig, men lagets prestation är fortfarande i ett dåligt skick.