0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kansas City Chiefs har en segersvit mot Green Bay Packers
09 Nov

Kansas City Chiefs har en segersvit mot Green Bay Packers

I den nya omgången av NFL-spel kan Green Bay Packers förlorade mot Kansas City Chiefs få publikens förståelse. Det var trots allt quarterbacken Jordan Love som bar Green Bay Packers Tröja för första gången den här säsongen. Hans prestation var instabil och det fanns fortfarande inte tillräckligt med tyst förståelse med hans lagkamrater. Buffalo Bills förlorade mot Jacksonville Jaguars med 6-9 men gjorde publiken besviken. Vad är det här laget på sistone?

Buffalo Bills har fallit från första plats i American League till fjärde plats. Laget har för närvarande ett rekord på 5 vinster och 3 förluster. I den senaste matchen prövade Buffalo Bills tränare lite ny taktik, men tyvärr har deras strategi fortfarande problem. Buffalo Bills förlorade i semifinalen i slutspelet förra säsongen, så laget hoppas kunna prova fler alternativ i grundserien för att hjälpa dem behålla sina chanser i slutspelet.

Patrick Mahome strävar fortfarande efter seger i varje match. Han vill inte göra åskådarna besvikna som bär Kansas City Chiefs Tröja nummer 15. Kanske har de nuvarande Kansas City Chiefs många brister, men Patrick Mahome tror att genom att träna hårt tillsammans kommer de så småningom att vinna. Den ordinarie säsongen har ännu inte avslutats, och den slutliga rankingen genomgår fortfarande olika förändringar. Kansas City Chiefs har fortfarande stora förhoppningar om att gå vidare till slutspelet.