0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kan Mike McCarthy väcka Dallas Cowboys som har sovit i flera år?
25 Aug

Kan Mike McCarthy väcka Dallas Cowboys som har sovit i flera år?

Dallas Cowboys, som inte hade vunnit Super Bowl på länge, bytte bussar igen. Den här gången är tränaren Mike McCarthy, som tidigare ledde Green Bay Packers att vinna Super Bowl. Senare, på grund av en nedgång i rekordet, upphävdes Mike McCarthy av Green Bay Packers 2018. Efter mer än ett års vila tog Mike McCarthy över Dallas Cowboys Tröja och dök upp på träningsplatsen. Han ville bevisa att det finns styrkan med teamet.

Dallas Cowboys har rekryterat många enastående spelare den här säsongen. Om Mike McCarthy kan träna laget, tror publiken att deras prestanda inte kommer att vara för dåligt. Det har gått 24 år sedan det senaste mästerskapet, och Dallas Cowboys måste stå upp igen. Kansas City Chiefs Tröja är nu en favorit för många fans, men Dallas Cowboys tror att de kan återvända till toppen en dag i framtiden.

Mike McCarthy sa: Vi strävar efter att vinna mästerskapet den här säsongen. Oavsett om tränarens ambition kan inspirera spelarnas beslutsamhet, ser publiken fram emot en ny sida av laget. Dallas Cowboys har sovit för länge. Kommer Mike McCarthy att väcka det sovande lejonet?