0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Justin Herbert längtar efter bra lagkamrater att spela vid sidan av
26 Oct

Justin Herbert längtar efter bra lagkamrater att spela vid sidan av

I matchen mellan Kansas City Chiefs och Los Angeles Chargers såg folk äntligen jämförelsen mellan två quarterbacks med absolut styrka. Även om alla vet att Kansas City Chiefs kommer att vinna den slutliga segern, är de fortfarande villiga att tro att Justin Herbert kan skapa ett mirakel. Justin Herbert fick ett högbetalt kontraktsförlängning från Los Angeles Chargers i somras, och han valde bestämt att stiga i det här laget. Justin Herbert har inte många idéer för tillfället. Han vill bara ta på sig en Los Angeles Chargers Tröja och jobba hårt för att uppnå varje mål.

Mot den kraftfulla motståndaren Kansas City Chiefs förlorade Los Angeles Chargers återigen matchen. Efter sex omgångar av matcher under den nya säsongen är Los Angeles Chargers resultat inte idealiska, de rankas som trea från botten i ligan. Att döma av situationen i spelet är Justin Herberts styrka fortfarande mycket stabil och enastående, men det är synd att styrkan hos hans lagkamrater inte kan nå det bästa tillståndet. När Justin Herbert såg Patrick Mahomes klädd i en Kansas City Chiefs Tröja kramas hårt av sina lagkamrater, hade han en avundsjuk blick i ögonen.

Ingen spelare kan förverkliga sin dröm om att vinna ett mästerskap på egen hand. Patrick Mahomes och Kansas City Chiefs är en oskiljaktig kombination. Precis som Tom Brady och New England Patriots då är båda viktiga faktorer för att vinna mästerskapet och en är oumbärlig. Justin Herbert hoppas att han under den kommande tiden också ska kunna träffa lagkamrater som kommer att kämpa sida vid sida och gå mot ett gemensamt mål.