0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Justeringen av Dallas Cowboys i mer än tio år har ännu inte öppnat nya prestationer
08 Jul

Justeringen av Dallas Cowboys i mer än tio år har ännu inte öppnat nya prestationer

Under den nya säsongen valde Dallas Cowboys att fortsätta tro på Dak Prescotts styrka. Laget skrev inte in en ny quarterback. I år förnyades Dak Prescott av Dallas Cowboys efter att ha återhämtat sig efter en skada. Han är tacksam för lagets förtroende. Dak Prescott är fast besluten att prestera bra under den nya säsongen. Han hoppas kunna gå vidare till slutspelet i Dallas Cowboys Tröja. Dak Prescotts styrka efter återhämtning är fortfarande okänd, och publiken har ännu inte helt trott på hans styrka.

Dak Prescott har gått med i Dallas Cowboys i 5 år, men hans prestation har besvikit många människor. Dak Prescott skadas ofta i spelet. Förra säsongen nådde Dallas Cowboys resultat till och med botten i ligan. Under ledning av Dak Prescott faller Dallas Cowboys efter, och lagets tränare har också förändrats. Dak Prescott kom till Dallas Cowboys med olika utmärkelser tidigare, och han bar den här NFL Tröja med en lång historia under allas uppmärksamhet.

Nu är Dallas Cowboys fans inte optimistiska om Dak Prescotts förmåga, men laget tror fortfarande på hans förmåga. Efter att Dallas Cowboys upplevt en fruktansvärd rekord förra säsongen, vilka justeringar kommer de att göra under den nya säsongen? Dallas Cowboys brukade vara det starkaste laget i NFL, men laget har varit längre och längre bort från mästerskapet under de senaste tio åren.