0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Josh Gordons första match i Seattle Seahawks
14 Nov

Josh Gordons första match i Seattle Seahawks

Denna vecka slog Seattle Seahawks San Francisco 49ers 27-24, vilket gav San Francisco 49ers sitt första nederlag i en ny turnering. I det här spelet kunde Tyler Lockett, outsideren från Seattle Seahawks, inte spela på grund av ett allvarligt kalvmärke, och låt Josh Gordon bara ta på sig Seattle Seahawks Tröja. Josh Gordon permitterades i år av New England Patriots på grund av några problem utanför webbplatsen. New England Patriots är ett lag med strikt disciplin. Även om spelarna är mycket bra, får de inte ha några tabuer. Det är en spelare tränad av New England Patriots. Josh Gordons första spel var mycket bra, vilket spelade en nyckelroll i Seattle Seahawks slutliga seger.

Tyler Lockett fick bara sitta på bänken i sin NFL Tröja för att titta på matchen på grund av sin skada. När han såg den hårda scenen ville han slåss på fältet. Uttrycket i ansiktet och hans kropps rörelse kunde se hur mycket han älskade rugby. För att få fler chanser att spela måste Tyler Lockett lugna ner och ta hand om sin skada. Det bästa villkoret för idrottare är att skydda sina kroppar så att de kan slåss för alltid.

Josh Gordons utmärkta prestanda vann också erkännandet av sina lagkamrater. Han hjälpte teamet att lösa krisen när laget var i akut behov. Josh Gordons egen styrka kan tillverkas, vilket kräver att han hanterar sin egen självdisciplin. Efter en misslyckad lektion hoppas jag uppriktigt att Josh Gordon kan utnyttja möjligheten att inte hänge sig åt sitt eget beteende och heja på målet.