0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jaylen Waddle bevisade Miami Dolphins riktiga vision när han valde spelare
17 Sep

Jaylen Waddle bevisade Miami Dolphins riktiga vision när han valde spelare

New England Patriots förlorade mot Miami Dolphins med en poäng i den första matchen för den nya säsongen. Michael McCorkle misslyckades med att vinna den första matchen. Även om New England Patriots förlorade spelet, var prestationen bland spelarna fortfarande mycket bra. Michael McCorkle bar New England Patriots Tröja för NFL -säsongen för första gången. Han gjorde 281 yards och 1 touchdown i det här spelet. De nuvarande New England Patriots motsvarar ett lag som börjar med nya spelare, så spelare som kan samarbeta tyst för att slutföra spelet kommer inte att göra publiken besviken.

Miami Dolphins valde den breda mottagaren Jaylen Waddle med det sjätte valet i NFL Draft 2021. Han slog 4-6 mål på 61 yards fångster och slutade först i QB Tua Tagovailoas 3-yardpass. NFL -touchdowns. Jaylen Waddles enastående prestation fick publiken att komma ihåg spelaren som hade på sig nr 17 Miami Dolphins Tröja. Hans enastående prestation bekräftade också lagets vision om korrekt val av spelare.

Jaylen Waddle är ett barn född i Houston, Texas. Han har varit väldigt förtjust i Houston Texans Tröja sedan han var barn. Under de senaste två åren har Houston Texans mött situationen med en nystart på grund av försäljningen av nyckelspelare. Spelare i utkastet har inte absolut rätt att välja, så deras första lag bestäms inte av sig själva. Jaylen Waddle är mycket tacksam över att ha blivit utvald av Miami Dolphins, han kommer att prestera bra i detta lag.