0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jared Goff får bättre erfarenhet av att förlora spel
31 Oct

Jared Goff får bättre erfarenhet av att förlora spel

Detroit Lions beslutsamhet att vinna den här säsongen har inte besegrats av Kansas City Chiefs. De besegrade Las Vegas Raiders med 26-14 i den nya omgången. Uppmuntrad av Jared Goff visade rookie-runbacken Jahmyr Gibbs, som precis hade tagit på sig en Detroit Lions Tröja, stor styrka. Under kraftig attack från sina motståndare rusade Jahmyr Gibbs in i målzonen och gjorde en touchdown. Han rusade till och med direkt in i publiken. Detroit Lions fans samarbetade tyst, höll Jahmyr Gibbs hand och hjälpte honom in i publiken för att fira den vinnande touchdownen tillsammans.

Det här är en underbar NFL-uppgörelse, Jared Goff blir starkare och starkare. Han är värd att vara quarterbacken som var nummer 1-valet. Så länge de är fast beslutna att bevisa sig själva kommer de definitivt att vinna något. När Jared Goff bar en Los Angeles Rams Tröja var det kanske inte så mycket press, så hans förmågor har inte förbättrats mycket. När Los Angeles Rams valde att ge upp Jared Goff kan han verkligen ha insett vikten av att förlora. Så i Detroit Lions, oavsett vad resultatet blir, måste Jared Goff gå allt för att slåss.

Efter två år av hårt arbete har Jared Goff gradvis förbättrats i alla aspekter av spelet. Oavsett hans tidigare svaghet i långa passningar eller hans anpassningsförmåga kan Jared Goff besegra sina motståndare med lätthet, och han har också lärt sig hemligheten med falska löpningar och långa pass. Jared Goffs förlust mot Patrick Mahomes är inte en hemsk sak, och hans förmåga att fortsätta kämpa med andan är en sällsynt och värdefull attityd. Misslyckande är ofta en välsignelse. Det låter dig se styrkan hos din motståndare tydligare, och du kan också få bättre erfarenhet av att misslyckas.