0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jamin Davis är hedrad att ansluta sig till Washington Redskins
09 Sep

Jamin Davis är hedrad att ansluta sig till Washington Redskins

Det kommer att finnas många enastående nya spelare under den nya NFL -säsongen i år. Hur kommer deras prestanda att bli? I NFL Draft 2021 valdes Jamin Davis ut av Washington Redskins i den första omgången. Jamin Davis är ingen quarterback, han är en defensiv linback. Jamin Davis har precis anslutit sig till Washington Redskins, och hans NFL Tröjor nr 52 ligger långt före andra spelare i försäljningen. Kanske känner många tittare inte Jamin Davis särskilt bra, men NFL -spelare vet alla hur bra den här spelaren är.

Födelsen av Jamin Davis var avsedd att bli ett extraordinärt liv. Hans föräldrar var båda arméns soldater. Jamin Davis, som har fått militär utbildning sedan han var barn, har den typ av stark vilja i kroppen som vanliga människor inte har. När Jamin Davis gick på college var hans löp- och undersökningsförmåga mycket bra, och många kallade honom skuggans smeknamn.

Jamin Davis är mycket tacksam för Washington Redskins för att han identifierade honom i utkastets första omgång, och lag kommer vanligtvis att välja linjebackers i de närmaste omgångarna. Jamin Davis gillade Washington Redskins Tröja för länge sedan. Rött är hans favoritfärg. Jamin Davis beundrar en veteran quarterback, Alex Smith, som också spelade för detta lag för två år sedan. Jamin Davis insåg NFL: s högsta andliga stöd från Alex Smith, och han kunde stå upp igen och återgå till spelet i en sådan sjukdom.