0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jamal Adams handlades direkt till Seattle Seahawks av teamet
28 Jul

Jamal Adams handlades direkt till Seattle Seahawks av teamet

Sju månader efter att New York Jets och Jamal Adams förnyelseproblem förtröffats, handlades han fortfarande till Seattle Seahawks. Seattle Seahawks betalade första omgången under de kommande två åren som ett villkor för New York Jets att göra Jamal Adams till lagspelare. Seattle Seahawks är mycket optimistisk om Jamal Adams förmåga, så laget är villigt att göra en serie uppoffringar för honom. New York Jets har handlat Jamal Adams som ett förhandlingschip gång på gång, och han är lycklig att kunna åter välja Seattle Seahawks Tröja.

Jamal Adams sa tidigare: Han hoppas att alltid spela för New York Jets Tröja, och han gillar det här laget mycket. För den framtida utvecklingen av New York Jets, kallade Jamal Adams sin vän Le'Veon Bell för att gå med i laget förra året. Jamal Adams spelar för laget helhjärtat, men det är synd att New York Jets inte tog honom på allvar. För inte så länge sedan ville New York Jets också handla Jamal Adams till Dallas Cowboys, och i slutändan ljög laget för honom att detta inte hände.

Många tittare tyckte att Jamal Adams var det rätta valet att lämna New York Jets. När spelare inte värderas av laget, oavsett hur mycket spelarna betalar, kommer de inte att få de belöningar de förtjänar. Jamal Adams är en stark spelare och Seattle Seahawks värderar hans förmåga så mycket. Publiken tror att New York Jets inom den närmaste framtiden kommer att ångra denna transaktion.