0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jacksonville Jaguars toppar American League för första gången på nästan fem år
02 Nov

Jacksonville Jaguars toppar American League för första gången på nästan fem år

När Jacksonville Jaguars gick vidare till slutspelet förra året för första gången på många år blev folk gradvis medvetna om quarterbacken Trevor Lawrences förmåga. Efter den slutspelsförlusten visade Trevor Lawrence ingen negativ attityd, utan brydde sig om att uppmuntra sina lagkamrater att inte vara för ledsna. Det är trots allt första gången Jacksonville Jaguars går vidare till slutspelet efter många år, och det är första gången Trevor Lawrence tar på sig NFL Tröja nr 16 för att delta i en match, så han är redan beredd att acceptera nederlag. . Trevor Lawrence kramade alla sina lagkamrater och klappade dem på axeln för att uppmuntra dem att fortsätta jobba hårt.

Den nya säsongen har börjat, och när folk såg Trevor Lawrence bära en Jacksonville Jaguars Tröja i den första matchen var det uppenbart att han hade blivit starkare fysiskt. Detta fenomen visar att Trevor Lawrence måste ha arbetat hårdare för att träna och förbättra sina förmågor under lågsäsongen, och han har inte gett upp att fortsätta förbättra sin kvalitet. Quarterbackens förmåga är den centrala punkten för ett lag, och Trevor Lawrence måste först kräva sin förmåga att nå ett stabilt tillstånd.

En bra ledare bör inte bara använda ord, utan också använda faktiska speldata för att erövra andra. Under den nya säsongen uppnådde Jacksonville Jaguars enastående resultat igen under Trevor Lawrences ledning. Efter åtta omgångar avancerade de framgångsrikt till toppen av American League. Efter att Kansas City Chiefs besegrades av Denver Broncos, är Jacksonville Jaguars på gång för en vinnarsvit i topp fem matcher. Så länge förmågan hos nuvarande Jacksonville Jaguars offensiva spelare förbättras igen, kommer lagets totala styrka att kunna konkurrera bra mot starka lag.