0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
J. J. Watt tillkännager sin pensionering
28 Dec

J. J. Watt tillkännager sin pensionering

Green Bay Packers och Los Angeles Rams har återhämtat sig i de senaste matcherna, så har de fortfarande en chans att kvalificera sig till slutspelet? Arizona Cardinals har sjunkit till botten av ligan, med hjälp av förlusten av quarterback Kyler Murray. Arizona Cardinals tvåårsplan misslyckades och J. J. Watt tillkännagav officiellt sin pensionering. Många fans hoppas att J. J. Watt kan gå i pension med en Houston Texans Tröja, men detta verkar omöjligt.

Under de senaste två åren, för att uppnå goda resultat, har Arizona Cardinals successivt rekryterat wide receiver DeAndre Hopkins och defensiva yttern J. J. Watt och andra enastående spelare att gå med. Det är synd att Arizona Cardinals inte spelade bra i slutspelet. De bibehöll bara goda resultat i grundserien förra säsongen. Kanske har den nuvarande J. J. Watt inget hopp om att vinna mästerskapet, så han valde att ta av sig Arizona Cardinals Tröja och ta farväl av stadion för sin hälsa.

DeAndre Hopkins och J. J. Watt är mycket kapabla spelare, men de kan bara inte förverkliga drömmen om att vinna mästerskapet. Efter att Aaron Donald hörde nyheten om J. J. Watts pensionering tyckte han också synd om denna begåvade spelare som inte kunde förverkliga sin dröm. Även om styrkan hos Green Bay Packers och Los Angeles Rams har gått tillbaka den här säsongen, har Aaron Rodgers och Aaron Donald båda förverkligat sin dröm om att vinna mästerskapet. Super Bowl-mästerskapet är den livslånga drömmen för varje NFL-spelare, men det finns många kraftfulla spelare bland dem som aldrig förverkligade sina drömmar.