0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Inga fler Drew Brees på listan över New Orleans Saints
16 Mar

Inga fler Drew Brees på listan över New Orleans Saints

Publiken trodde tidigare att New Orleans Saints hade minskat sin personal avsevärt för att behålla Drew Brees, men alla förväntade sig inte att han skulle meddela sin pension. Publiken kan inte längre se Drew Brees i New Orleans Saints Tröja på banan. Alla smakade känslan av förlust i förväntan. Drew Brees lämnade New Orleans Saints på detta sätt, och han lämnade fortfarande en fin bild för alla.

Efter slutet av NFL-matchen förra säsongen har många spelare som borde lämna meddelat sin pension, men Drew Brees har inte meddelat sin pension på länge. När alla kom överens om att Drew Brees skulle kunna fortsätta att förbereda sig för ett år tillkännagav han plötsligt sin pension. Att döma av förra säsongens spel har Drew Brees kropp nått sin gräns. Han har fått flera skador och har genomgått operation. Om han fortsätter att spela matcher den här säsongen är laget också rädd för några oväntade framträdanden.

Drew Brees har använt Los Angeles Chargers Tröja och New Orleans Saints Tröja i sitt yrkesliv. Han är en mycket lojal spelare. När Drew Brees valde att gå i pension var hans familj mycket nöjd. Eftersom hans familj bara hoppas att Drew Brees kan ha en frisk kropp är han 42 år och bör inte tillåta överdriven fysisk skada. Fans önskar Drew Brees lycka till under de kommande dagarna. Han är ett oumbärligt minne av inspirerande tid i allas ungdom.