0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Houston Texas slog Indianapolis Colts med 3 poäng
23 Nov

Houston Texas slog Indianapolis Colts med 3 poäng

Två amerikanska sydliga lag startade ett hårt rugbyspel och Houston Texas slog Indianapolis Colts 20-17. Spelets seger gjorde att Houston Texas tog första platsen i divisionen, och alla fans var stolta över Houston Texans Tröja. Houston Texas och Indianapolis Colts har många chanser att slåss, men för det mesta är det Indianapolis Colts som vinner matchen, så Houston Texas är ännu mer hedrad av denna seger.

De två vanliga lagen gjorde inte poäng under första kvartalet eftersom de kände varandras taktik så bra. Det andra kvartalet började efter att båda sidor började göra poäng, båda sidor har nästan samma styrka, har tagit upp poänggapet. Outsideren från Houston Texas, de Andre Hopkins, har alltid varit en av våra favoritspelare. Hans NFL Tröja har till och med samlats in och köpts av många fans. I det här spelet var samarbetet mellan deandre Hopkins och quarterback deshaun Watson ganska tyst, som vann den slutliga segern.

I denna säsongsspel gjorde de Andre Hopkins 47 första attacker i 75 fångster och rankade som nummer två i NFL. Deandre Hopkins har ett bra huvud och kan alltid rymma utrymmet exakt. Han kan vara kompetent i vilken linje som helst. Så han är inlärningsobjektet för många utflyktare, och vad de behöver är mer anpassningsbarhet och löpande kraft.