0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Houston Texans obevekliga handel med spelare ledde till en allvarlig nedgång i rekordet
12 Nov

Houston Texans obevekliga handel med spelare ledde till en allvarlig nedgång i rekordet

Houston Texans frekventa spelarhandel har fått laget att möta ökande svårigheter. Houston Texans rankade 14: e denna säsong, laget uppnådde 2 segrar och 6 förluster. Rekordet för Houston Texans är betydligt sämre än förra säsongen. Laget vet inte om de ångrar att använda DeAndre Hopkins i utbyte mot ett osäkert framtida utkast.

Efter att Houston Texans gick igenom handelshändelsen DeAndre Hopkins kände laget inte att det fanns allvarliga problem. Houston Texans fortsatte att välja att sälja utmärkta spelare. Quarterback Deshaun Watson var väldigt rädd för att hans lagkamrater som han bara visste skulle bytas igen. När DeAndre Hopkins tvingades ta av sig Houston Texans Tröja och lämna hade Deshaun Watson svårt att acceptera lagets beslut. Efter att DeAndre Hopkins tog på sig Arizona Cardinals Tröja, förde han laget en hel del förbättringar. Houston Texans förlorade rekordet och spelarnas förtroende för laget på grund av DeAndre Hopkins avgång.

DeAndre Hopkins så utmärkta spelare kommer att handlas av laget, och förekomsten av detta leder direkt till en stor förändring i spelarens mentalitet. De arbetade hårt för laget, men till slut övergav de hänsynslöst av laget. Många Houston Texans-spelare väntar nu på att bli handlade, så deras rekord kommer troligen inte att förbättras.