0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Houston Texans förnyar quarterback Deshaun Watson med fyraårskontrakt
08 Sep

Houston Texans förnyar quarterback Deshaun Watson med fyraårskontrakt

Houston Texans tillkännagav officiellt förnyelsen av quarterback Deshaun Watson med en fyraårslön på 160 miljoner dollar. Houston Texans öppnade inte ett tioårigt kontrakt som Kansas City Chiefs, laget valde fortfarande att konservativa signeringsplan. Deshaun Watson är mycket glad över att få detta kontrakt, och han är också hedrad att fortsätta spela för Houston Texans Tröja.

Deshaun Watson och Patrick Mahome är de utestående quarterbackarna i det partiet av utkast, och deras löner är återigen de högsta i ligan. Deshaun Watson är fortfarande oerfaren i den faktiska striden. Han tvekar ofta och observerar för mycket tid, vilket får sina lagkamrater att missa de bästa passmöjligheterna. En annan dödlig brist i Deshaun Watson är att han gillar att använda sin kropp för att rusa bollen. Detta beteende leder ofta till en kort period av deras karriär. Så Houston Texans vågade bara erbjuda ett fyraårigt kontrakt, och laget är fortfarande inte säker på att Deshaun Watson alltid kommer att ha på sig en NFL Tröja för att spela spel.

Houston Texans handlade den starkaste breda mottagaren DeAndre Hopkins under lågsäsongen och undertecknade sedan ett antal offensiva framspelare. Vilken typ av strategisk väg planerar Houston Texans för den nya säsongen, och publiken väntar på deras prestationer i spelet. Houston Texans motståndare i det första spelet är Kansas City Chiefs, och alla ser fram emot en tävling mellan de två högst betalda quarterbackarna.