0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Houston Texans felaktiga handel påverkar hela laget
02 Feb

Houston Texans felaktiga handel påverkar hela laget

NFL-laget med den största prestationsnedgången den här säsongen är Houston Texans. Som ett lag som ofta handlar utestående spelare går den här gången även lagets styrka förlorad. Houston Texans anställde för närvarande David Culley som ny tränare, men tränarens tränarförmåga har inte erkänts av spelarna. Houston Texans quarterback Deshaun Watson lade fram förväntan på att byta NFL Tröja, och andra lag hoppas få denna utmärkta quarterback.

Förra säsongen handlade Houston Texans quarterback Deshaun Watsons lönsamma mottagare DeAndre Hopkins, och han var väldigt arg på den tiden. Efter en dålig match den här säsongen bestämde Deshaun Watson att ta av sig Houston Texans Tröja och lämna laget. Deshaun Watson är en mycket lovande quarterback, han vill verkligen inte träffa ett sådant lag. När Houston Texans väl har utmärkta spelare kommer laget att använda dem för bättre intressen, och det är svårt för ett sådant lag att ge framtida utmärkelser till quarterbacken.

Deshaun Watson erbjöd sig att lämna laget, men Houston Texans accepterade inte hans begäran. Om Houston Texans låter Deshaun Watson gå, kommer laget verkligen att möta rekonstruktion. På en säsong bytte Houston Texans utestående spelare som inte borde bytas, vilket ledde till lagets eftersläpande prestanda och en förändrad spelarmentalitet.