0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Historien om NFL:s utveckling vänder sig till en kamp för monetär vinst
21 Apr

Historien om NFL:s utveckling vänder sig till en kamp för monetär vinst

NFL:s ständiga löneökning i år har lett till en förändring i humöret hos många spelare. De flesta spelarna ser nu hobbyer som betydelsen av att tjäna pengar. I deras sinnen är den högsta kontraktslönen styrkans representant. Elitspelare är förståeligt nog krävande när det gäller lön, och nu börjar även de som fortfarande har rookiekontrakt krångla. Vilken typ av situation kommer detta fenomen att leda till i slutändan? Styrkan i NFL:s lag har också försvagats under åren.

Deebo Samuel, som bär från San Francisco 49ers Tröja, har också bett om en höjning mitt i löneturbulensen denna månad. När Deebo Samuel, som fortfarande hade ett rookiekontrakt, ställde den frågan blev han diskriminerad och hotad av många människor. Deebo Samuel har inte varit bra, och hans verbala beteende har skadat San Francisco 49ers förtroende. När det sista året av hans rookie-affär kvar, har Deebo Samuel agerat dåligt, så vad kommer att hända med honom den här säsongen?

Med utvecklingen av NFL-historien kan du hitta de spelare som bär NFL Tröja för att spela. Det är inte många spelare som spelar hårt för ren hobby. De har integrerat fotbollen i livets vinst. Lagen som har vunnit Super Bowl tidigare, de är alla väldigt starka. Och nu är de vinnande lagen medelstyrka, och det har inte blivit så få spännande dueller under hela säsongen.